Tillbaka till ivl.se Länk till annan webbplats.

Svenska Miljöinstitutet
Samarbete för minskat matsvinn
  • Nyheter
  • Organisation
  • Vad är matsvinn?
  • Kunskapspool
  • Publikationer
  • Kontakta oss
Svenska
  1. Startsida
  2. Publikationer

Publikationer

  • 22 jun 2023
    SAMS årsrapport 2022
  • 28 jun 2022
    SAMS årsrapport 2021
  • 14 jun 2022
    Livsmedelsavfall i Sverige 2020
  • 27 aug 2021
    Handbok för minskat matsvinn – för restauranger i privat regi
  • 5 aug 2021
    Examensarbete: Orsaker till livsmedelsförluster – nötkött och potatis
  • 22 jun 2021
    SAMS årsrapport 2020-2021
  • 3 maj 2021
    Examensarbete: Samarbete för minskat matsvinn – en analys
  • 16 mar 2021
    Livsmedelsförluster i Sverige
  • 11 feb 2021
    Resurseffektiv livsmedelskedja med mindre matsvinn
  • 11 feb 2021
    Handledning för att mäta matsvinn vid fiskeriförädling
  • 11 feb 2021
    Handledning för att mäta matsvinn av mejerivaror
  • 11 feb 2021
    Handledning för att mäta matsvinn hos grossister
  • 16 nov 2020
    Matavfall i Sverige 2018
  • 16 nov 2020
    Handbok för minskat matsvinn
Sidan senast ändrad: 2022-04-01
Samarbete för minskat matsvinn
  • Nyheter
  • Organisation
  • Vad är matsvinn?
  • Kunskapspool
  • Publikationer
  • Kontakta oss
Logotyp ivl

Denna webbplats är en del av IVL Svenska Miljöinstitutet

Besök ivl.se

© 2023 IVL Svenska Miljöinstitutet AB | Om Cookies | Hantering av personuppgifter

  • Linkedin
  • Facebook
  • Nyheter
  • Organisation
  • Vad är matsvinn?
  • Kunskapspool
  • Publikationer
  • Kontakta oss
Till toppen

Vi använder kakor

Webbplatsen använder så kallade kakor för att förbättra din upplevelse. Här kan du själv ställa in vilka kakor du godkänner.

Läs mer i vår cookiepolicy

Inställningar