Tillbaka till ivl.se
Länk till annan webbplats.
Samarbete för minskat matsvinn
Svenska
Nyheter
Organisation
Kunskapspool
Publikationer
Kontakta oss
Sök/Search
Publikationer
14 jun 2022
Livsmedelsavfall i Sverige 2020
27 aug 2021
Handbok för minskat matsvinn – för restauranger i privat regi
5 aug 2021
Examensarbete: Orsaker till livsmedelsförluster – nötkött och potatis
22 jun 2021
SAMS årsrapport 2020-2021
3 maj 2021
Examensarbete: Samarbete för minskat matsvinn – en analys
16 mar 2021
Livsmedelsförluster i Sverige
11 feb 2021
Resurseffektiv livsmedelskedja med mindre matsvinn
11 feb 2021
Handledning för att mäta matsvinn vid fiskeriförädling
11 feb 2021
Handledning för att mäta matsvinn av mejerivaror
11 feb 2021
Handledning för att mäta matsvinn hos grossister
16 nov 2020
Matavfall i Sverige 2018
16 nov 2020
Handbok för minskat matsvinn
Samarbete för minskat matsvinn
Nyheter
Organisation
Kunskapspool
Publikationer
Kontakta oss
Sidan senast ändrad: 2022-04-01
Dela detta innehåll
Nyheter
Organisation
Kunskapspool
Publikationer
Kontakta oss
Till toppen