Vill du jobba med hållbar utveckling?

Miljöutmaningarna är många och förändras ständigt. För att möta dessa söker vi alltid efter nya talanger och färdigheter.

Vår roll är att se till att den senaste forskningen kommer till praktisk användning i näringslivet och i övriga samhället. Det krävs en bred expertis för att lösa utmaningarna inom miljö och hållbarhet. Arbetsmiljön är kreativ och utvecklande och alla har en stor del eget ansvar.

Lediga tjänster

Våra medarbetare

Hos oss jobbar civilingenjörer, naturvetare, beteendevetare, samhällsvetare, ekonomer, psykologer och kommunikatörer. Vi är 300 medarbetare, hälften män och hälften kvinnor.
Möt några av medarbetarna

Att jobba på IVL

Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö som bygger på stort eget ansvar med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi driver många projekt både EU- projekt och spännande uppdrag tillsammans med några av Sveriges största företag. Vi har en härlig social gemenskap med idrottsklubb, konstförening, fester, pubar och andra aktiviteter. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ditt miljöengagemang på riktigt!

Vill du arbeta hos oss? Titta på våra lediga tjänster. Är du intresserad av något speciellt område, kontakta våra områdesansvariga.

Examensarbete hos oss

Är du intresserad av att göra ditt examensarbete på IVL Svenska Miljöinstitutet? Vi publicerar våra examensarbeten under "lediga jobb" men du kan också skicka in en Intresseanmälan till oss via formuläret.

Praktik hos oss

Är du intresserad av att göra din praktik hos oss? Du kan skicka in en Intresseanmälan till oss via formuläret.

Jag vill bli kontaktad

Vi hjälper dig med dina utmaningar inom Karriär. Fyll i uppgifterna nedan, så kontaktar vi dig.

Kontakta mig

Film om IVL

Spontanansökan för jobb inom IVL Svenska Miljöinstitutet

Har vi för tillfället inget ledigt jobb som matchar din profil så är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Spontanansökan

Prenumerera på lediga jobb inom IVL Svenska Miljöinstitutet

Vill du få information om när vi annonserar lediga tjänster? Anmäl dig till vår prenumerationstjänst!

Prenumerera på lediga jobb

Kontaktperson