God inomhusmiljö ger nöjda hyresgäster

Konstruera klokt för att dina hyresgäster ska trivas och må bra. Bygg för människan som ska vistas inuti – undvik farliga ämnen och välj rätt material för en god innemiljö.

Hållbart byggande innebär att också tänka på inomhusmiljön; hur människorna som ska vistas inuti byggnaden ska må bra och stanna länge. Vi har verktygen och kunskapen för att säkerställa att din byggnad klarar certifieringar och klassningssystem, undviker farliga ämnen och material samtidigt som du värnar om jordens resurser.

Planera och analysera för sund innemiljö

Eftersom vi tillbringar 90 procent av våra liv inomhus kan en välplanerad inomhusmiljö ha enorm positiv påverkan på hälsan. Ljud, ljus, luft och klimat – i både planering av nybyggnation och analys av befintliga byggnader hjälper vi dig med innemijösimuleringar för att hitta rätt lösning och möta certifieringskrav så att dina hyresgäster trivs och vill stanna länge. Vill du ha hjälp att mäta och analysera har vi både provtagningskompetens och analyslaboratorier i huset.

Kontakt:

Kontakt kemiska analys och provtagning:

Med BASTA hjälper vi dig välja bort och välja rätt

Att välja rätt material från början gör ditt bygge klimatsmart, giftfritt och kostnadseffektivt. Vårt dotterbolag BASTA tillhandahåller en gratis databas med byggmaterial som klarar marknadens tuffaste miljökrav och hjälper dig med loggböcker, avvikelsehanteringar och dokumentation om byggvaror. Med stöd i vetenskapliga kriterier ser vi till att du kan vara trygg i att dina byggmaterial är giftfria både nu och sen och därmed kan användas länge och många gånger.

Jag vill bli kontaktad

Vi hjälper dig med dina utmaningar inom God inomhusmiljö ger nöjda hyresgäster. Fyll i uppgifterna nedan, så kontaktar vi dig.

Kontakta mig
God innemiljö ger många vinster