Take away engångsartiklar - Nya affärsmodeller för att minska avfallet från engångs take-away-artiklar

Trenden att förtära mat och dryck i take-away engångsförpackningar ökar och med det avfall från engångsartiklar. Den här rapporten undersöker vilka nya affärsmodeller som kan underlätta en minskning av användandet av take-away engångsförpackningar samt hur hyresvärdar kan påverka restauranghyresgäster i samma riktning.

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Sidan senast ändrad: 2021-05-05

IVL Svenska Miljöinstitutet

Om oss

IVL Svenska Miljöinstitutet är ett oberoende forskningsinstitut med Sveriges bredaste miljöprofil.

Tillsammans med näringsliv, myndigheter och forskningsvärlden driver vi på omställningen till det hållbara samhället – från vetenskap till verklighet.

Följ oss

Ikon med LikedIn
Ikon med twitter
Ikon med facebook

Karriär

© 2022 IVL Svenska Miljöinstitutet AB | Om Cookies | Hantering av personuppgifter

Ikon med kryss
Till toppen