1. Startsida
  2. Antagna testpiloter
Byggarbetar som arbetar

Antagna testpiloter

Som testpilot har du möjlighet att genomföra din första klimatberäkning med stöd av klimatberäkningsexperter hos IVL. Här presenterar vi de testpiloter som blivit antagna i projektet. Projektet antar upp till 10 testpiloter. Alla som ansöker får meddelande om antagning under december månad.

Knut Edstrand Bygg: Testpilot 1

Sedan 1961 har vi byggt åt beställare i främst Simrishamn, Tomelilla, Ystad och Sjöbo. Idag har vi ett 60 tal anställda och gör det mesta såsom till exempel nybyggnation av skolor, flerfamiljshus, industri och villor, men också en hel del ROT jobb. Knut Edstrand Bygg kommer genomföra en klimatberäkning av ett av sina nybyggnadsprojekt som är kalkylerade i Sektionsdata och importera mängderna till Byggsektorns Miljöberäkningsverktyg för att få ut en klimatberäkning.

Det är viktigt för oss att vara med i detta projekt så att vi kan leverera vad vi ska till våra beställare, Jonas Edstrand, VD

Sidan senast ändrad: 2022-10-03

IVL Svenska Miljöinstitutet

Om oss

IVL Svenska Miljöinstitutet är ett oberoende forskningsinstitut med Sveriges bredaste miljöprofil.

Tillsammans med näringsliv, myndigheter och forskningsvärlden driver vi på omställningen till det hållbara samhället – från vetenskap till verklighet.

Följ oss

Ikon med LikedIn
Ikon med twitter
Ikon med facebook

Karriär

© 2022 IVL Svenska Miljöinstitutet AB | Om Cookies | Hantering av personuppgifter

Ikon med kryss
Till toppen